Cautare

976 de rezultate pentru "oana fingu si sotul ei" (3.13 secunde)
Spirit si expresie, un eveniment special care va avea loc la Galeria de Arta SENSO (Bd.
La Scala Event Floreasca a avut loc astazi evenimentul BaByLiss Paris - Descopera secretul unei pieli catifelate, la care au participat Oana Cuzino, doctor in stiinte medicale si jurnalista, cantareata Antonia, care este imaginea epilatoarelor IPL de la BaByliss Paris, Cristina Bartan - Marketing Manager la Skin Media si Mircea Cristescu - Director vanzari la Skin Media.
Horoscop saptamanal 15-21 mai 2017 - Oana Hanganu. ... Afla ce ti-au pregatit astrele si ce cristale iti aduc noroc in aceasta saptamana (vezi horoscopul COMPLET la final de articol). - Berbecii recupereaza bani imprumutati, dar in cuplu risca sa provoace tensiuni si conflicte.
Sute de copii s-au jucat creativ sub indrumarea trainerilor de la Asociatia Lume Buna, in beneficiul copiilor defavorizati, sustinuti prin programele United Way Romania, pentru ca si ei sa se bucure de copilarie si de dreptul la educatie de calitate.
Ajuns la cea de-a XXIV-a editie, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie. Aici gasesti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.
Apel catre fetele bisericesti sa-si indrepte atentia si catre un subiect care este considerat, de multi dintre ei, tabu.
Oana Roman este foarte activa pe paginile de socializare si de foarte multe ori a fost tinta haterilor. In exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta sustine ca a fost amenintata de un infractor periculos, cu opt ani de puscarie si sapte dosare pentru tortura.
ADRIAN de 31 de ani din Bucuresti si T. OANA de 18 ani din jud. Ilfov, pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda, evaziune fiscala si detinerea a mai mult de 10.000 tigarete in afara antrepozitului fiscal.
O noua zi, o noua problema pentru Oana Zavoranu. Vedeta a fost asteptata la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa dea socoteala intr-un dosar in care este acuzata de santaj.
Fetelor, fiti atente si luati notite! Oana Mizil a slabit 24 de kilograme fara sa tina dieta! La ce metoda a apelat pentru a da jos kilogramele in plus, dar si ce trucuri inedite de frumusete a invatat de la bunica.
Oana Lis trece printr-o perioada foarte dificila! Recent, sotia fostului edil al Capitalei a fost diagnosticata cu cancer de piele.
Oana Roman a fost asaltata cu mesaje jignitoare din partea fanelor lui Marius Elisei! Ce replica a avut vedeta dupa ce a fost pusa la zid, dar si ce ii transmite fostului sot.
OANA BUGEAG) Prof.dr. ... Omul, in afara de trup, are si suflet.
Mariana Vaduva si sotul ei, Mihai, s-au intors anul trecut din SUA pentru a face afaceri in Romania, cu gandul ca isi vor dezvolta business-ul cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana - despre acestea vorbindu-se cu interes peste Ocean.
Catalin Botezatu (46 de ani) si-a serbat, sambata, ziua de nastere, chiar daca medicii il sfatuisera ca dupa cel de-al patrulea preinfarct suferit in urma cu 10 zile sa o lase mai moale cu distractiile.
- E prima oara cand vin aici si mi se pare un loc foarte primitor, intim si din acest motiv am si ramas mai multe ore. De-asta mi-am chemat si prietenii aici! ... - Ai gustat din caracatita cu gelato de fistic pregatita de Oana Plesan, la Fior di Latte.
El a scris pe FACEBOOK cuvinte frumoase si indurerate. ... Te iubesc si astazi si voi iubi mereu amintirea ta!
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive, locurile in care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga.
Andrada Parau) Claudia Pavel a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive.
O fetita de doar 5 luni si mama ei, o ucraineana casatorita cu un roman din Bistrita, au fost salvate din mijlocul razboiului. Femeia a adus copila pe lume in Ucraina, de unde se pregatea sa revina acasa, acolo unde o astepta sotul ei.
google-analytics.com